Nov MONO – водещ производител на ексцентър-шнекови помпи

Nov MONO е водещо име в света в областта на проектирането, производството и дистрибуцията на ексцентър-шнекови помпи, резервни части, мелачки, дробилки, решетки и цели системи.

Nov MONO е уникална в предоставянето на широка гама от решения за многобройните изисквания и приложения в съвременната индустрия, включително водоснабдяване и отпадъчни води , нефт и газ, храна и напитки, хартия и целулоза, химическата и фармацевтичната , минното дело и селското стопанство. Нашият опит в тези индустрии, ни позволява да имаме едно по-дълбоко разбиране на вашите нужди, представяне на ориентирано към клиента решение.

Nov MONO първа започва производство на ексцентър-шнекови помпи през 1935 година.

През последните 70 години продължи да усъвършенства и разширява своята гама от помпи заедно с  производството на дробилки , решетки, сита и цели системи . Ние имаме доказана история на осигуряванекачествени продукти с ненадминато обслужване. Като носител на оригиналната технология Mono произвежда и предлага универсални резервни части за всички видове ексцентрик-шнекови помпи на пазара от  други производители. Резервните части са със стандарното качество и гаранция на Nov MONO.

Ние също така сме изобретателите на серията  продукти EZstrip ™, които осигуряват решение за поддържа на място „Maintain-In-Place“ на ексцентър-шнекови помпи и свързани с тях продукти.

Mono Pumps Ltd  е част от National Oilwell Varco, световен лидер в проектирането и производството на оборудване за производството на петрол и газ. Центровете за производство и дистрибуция се намират във Великобритания , Франция, Северна Америка, Канада, Аржентина, Австралия, Нова Зеландия, Африка и Китай, и са подпомогнати от глобалната дистрибуторска мрежа.

Допълнителна информация на www.mono-pumps.com

ЕМКОТЕК ООД

ул. „Мърфи” 11, офис 2
гр. София, 1505
България
02 / 950 28 75

www.emkotek.eu
EagleBurgmann
nov-mono
optimex
de-raedt
Real time web analytics, Heat map tracking
f t g