ТЕХНОЛОГИЧНИ СИСТЕМИ ЗА ЧИСТЕНЕ И ИНСПЕКЦИЯ НА ТРЪБОПРОВОДИ T.D.Williamson

Повече от 60 години фирма TDW разработва технологии за чистене и инспекция на тръбопроводи, като предлага на своите клиенти различни видове ефективни бутала, захранващи и приемащи системи, системи за проверка на геометрията на тръбопроводите, екологично чисти химически вещества за разграждане на налепи и замърсявания и различни видове сигнализатори. Фирмата поддържа високо квалифициран персонал, способен да реши специфичните изисквания и проблеми на клиентите.

Технологичните системи за чистене и инспекция на тръбопроводи, разработени от TDW имат широко приложение при експлоатацията на транзитните тръбопроводи, разпределителните системи доставящи газ, петролни продукти и вода, рафинериите и предприятията с развита тръбопроводна мрежа и позволяват да се достигнат следните резултати:

  • Да се извърши проверка и анализ на състоянието на корозия на тръбопроводите и да се повиши тяхната сигурност;
  • Да се повиши ефективността при пренос на флуиди;
  • Да се повиши корозионната защита на тръбите и да се намалят общите разходи;
  • Да се извърши компетентна експертна оценка на състоянието на тръбопроводите, която дава на фирмите възможност за дългосрочно планиране и спестявания.

Днес TDW може да бъде Вашият изключителен партньор в обслужването на тръбопроовдните мрежи като Ви предложи най-ефективните бутала и чистещи химически вещества и способите за най-ефективен подход към конкретната тръбопроводна мрежа. Фирма TDW предлага тези услуги на ниво, което клиента желае: от обикновената консултация до комплексни решения на очистващи процедури, а също различни видове услуги и обучение на персонал.

Attachments:
Download this file (TDW_Pigs.PDF)T.D.Williamson Pigs[Видове бутала]266 kB
Download this file (TDW_Indicators.PDF)T.D.Williamson Indicators[Индикатори, пускови и приемащи устройства за бутала]206 kB
Download this file (TDW_Magpie.PDF)T.D.Williamson Magpie[Magpie In-Line Inspection Tools]1300 kB

ЕМКОТЕК ООД

ул. „Мърфи” 11, офис 2
гр. София, 1505
България
02 / 950 28 75

www.emkotek.eu
EagleBurgmann
nov-mono
optimex
de-raedt
Real time web analytics, Heat map tracking
f t g