Моно произвежда универсални резервни части за всички видове шнекови помпи на пазара.


Mono има репутация за високо качество и в двете области оборудване и резервни части. През последните години нашата мисия е била да използваме нашето производство и инженерни познания, за да разширим нашата продуктова оферта и да се включи гама от висококачествени Mono Universal parts. Тези части са проектирани и произведени от Mono pumps Ltd. и са подходящи за много други марки на ексцентър-шнекови (PC) помпи.

Ние предлагаме Моно Универсални части, които се използват за следните серии на други марки ексцентър-шнекови (PC) помпи. За неизброени марки, моля свържете се с Mono pumps.

  • seepex™

  • NETZSCH™
  • PCM™
  • ALLWEILER™
  • ROBBINS & MYERS™
  • Bornemann™
  • ORBIT™
  • и др

Всички Mono Универсални Части предлагат  същите гаранции и качество, като Моно оригинални части за Mono оборудване (условия и гаранционни изключения се прилагат, моля свържете се с Mono за подробности).

Ротори с 2/3 геометрия също са на разположение за помпи SEEPEX, NETZSCH  и Allweiler . Тези 2/3 геометрия ротори позволяват увеличаване на капацитета на потока, без да е необходимо да се увеличи размера на статорната тръба.

За да се направи сравнение между Моно Универсални Части и оригинални резервни части на производителя, просто попитайте за оферта с никакво задължение.

Предлаганите от Емкотек - ООД  Mono Universal Parts произвеждани от Mono Pumps Ltd не са в съдружие с, упълномощени от, спонсорирани или произвеждани от собствениците на цитираните по-горе марки , а именно :  seepex GmbH (seepex™), Erich Netzsch GmbH & Co Holding KG (NETZSCH™), Netzsch-
pumpen & systeme GmbH (NEMO™, NM™ and NE™), PCM (PCM™),
Allweiler GmbH (ALLWEILER™ and TECFLOW™), Robbins & Myers, Inc
(ROBBINS & MYERS™), Joh. Heinr. Bornemann GmbH (Bornemann™),
Denorco (Pty) Limited (ORBIT™), както и всяка друга марка , за която предлагаме части.

Attachments:
Download this file (Mono-Universal-PartsBG.pdf)Mono Universal Parts[Каталог Универсални резервни части на NOV Mono]981 kB

ЕМКОТЕК ООД

ул. „Мърфи” 11, офис 2
гр. София, 1505
България
02 / 950 28 75

www.emkotek.eu
EagleBurgmann
nov-mono
optimex
de-raedt
Real time web analytics, Heat map tracking
f t g